Oversigt



Skabe balance website indeholder cookies. Når du anvender sitet, vil der blive indsamlet informationer om din brug og din enhed med det formål at målrette reklamer og føre en samlet webstatistik over hvilket indhold, som vores brugere anvender. Skab balance gør brug af tredjepartskomponenter, der involverer andre virksomheder. Disse firmaer placerer cookies, indsamler information om din brug af vores site og teknisk information om din enhed med det formål at målrette reklamer til dig. Skab balance er ikke ansvarlige for information indsamlet af tredjeparter eller deres brug af cookies. Der henvises til de pågældende tredjeparters privatlivspolitik for nærmere information. Såfremt du indtaster personoplysninger her på sitet fx i forbindelse med kontaktformular, gemmer vi oplysningerne med det formål at kunne sende dig de informationer du efterspørger. Transaktionsoplysninger gemmes som udgangspunkt i fem år, som er lovpligtigt. Webstatistik gemmes uden tidsbegrænsning i anonym form, der ikke føres tilbage til dig eller din enhed. Persondata overføres ikke til lande uden for EU. Du har ret til at afvise brug af cookies og profilering med henblik på målretning af reklame. Det nemmeste er, at slette dine cookies (se vejledning til at slette cookies).


Uddybende information

Nedenfor finder du uddybende information om hvilke oplysninger, der indsamles, af hvem, hvad dine rettigheder er og meget mere. Såfremt til har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Ejer af websitet Skab balance

Nørrebred 39 2625 Vallensbæk

Telefon: 40 33 68 82

E-mail: marianne.svensen.dupont@gmail.com


Cookies- og persondatapolitik

I cookies- og persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi bruger cookies på vores hjemmeside, og til hvilke formål, vi behandler personoplysninger, samt hvilke rettigheder, du som registrerede har, og hvordan vi passer på de oplysninger, som vi modtager.

Skab balance

Nørrebred 39 2625 Vallensbæk

Telefon: 40 33 68 82

E-mail: marianne.svensen.dupont@gmail.com


Cookies Hvad er cookies?

Websitet anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed. Cookies fungerer, som et genkendeligt ID og kan ikke indeholde virus eller farlig kode.


Cookies anvendes til at udføre webstatistik, målrette information og reklamer.


Målrettet information og reklamer

Her på siden målrettes, der ikke information eller vises reklamer, men det er tilfældet på mange andre websitets. Webstatik via Google Analytics

Websitet anvender desuden Google Analytics til at føre webstatistik.

Googles privatlivspolitik ses her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.


Samtykke

Brug af cookies kræver dit samtykke. Det er den forespørgsel du møder, når du først besøger websitet. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Rent praktisk kan det gøres ved at slette dine cookies. (Se: vejledning til at slette cookies). Næste gang du besøger websitet, vil du blive mødt med en ny forespørgsel om at give samtykke til brug af cookies. Du får også en ny forespørgsel, hvis der er sket ændringer i formål eller i hvem der sætter cookies på websitet. Det sker ret hyppigt.


Tredjepartscookies

Tredjeparter er selvstændigt dataansvarlige med mindre andet er eksplicit oplyst. Skab balance er ikke ansvarlige for tredjepartscookies og information indsamlet af andre, og der henvises til tredjeparternes egen privatlivspolitik for nærmere information.

Tredjepart

Google


Personoplysninger

Skab balance indsamler og behandler personoplysninger om sine besøgende på websitet. Personoplysninger omfatter alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne opfylde formålet med behandlingen, fx levere de services, som du efterspørger, optimere vores services og indhold, komme i kontakt med medlemmer, brugere og samarbejdspartnere eller fx registrerer dine tilmeldinger til vores arrangementer og kurser. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi typisk indsamler og behandler til forskellige formål.


Når du besøger vores website

Som det fremgår af afsnittet om cookies, bliver der lagret cookies på din enhed, når du besøger vores website. De oplysninger, der indsamles, er typisk IP-adresse, type af browser, enhedens geografiske placering, samt oplysninger om, hvordan websitet anvendes, og hvor længe en bruger opholder sig på en given side. Oplysningerne gemmes uden tidsbegrænsning i anonymiseret form.


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev (Skabe balance tilbyder på nuværende tidspunkt ikke nyhedsbrev)

Det er muligt at tilmelde sig Danske Mediers forskellige elektroniske nyhedsbreve og modtage danske og udenlandske medienyheder, tilbud om relevante kurser og seminarer m.m. Tilmelding til nyhedsbrevene kræver, at du afgiver et samtykke. For at kunne levere nyhedsbrevene til dig, er det nødvendigt at indsamle og behandle oplysninger om navn og e-mail, samt hvilke nyhedsbreve, som du ønsker at modtage. Det er altid muligt at trække samtykket tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i de fremsendte nyhedsbreve. Vi gemmer dog dokumentation af dit oprindelige samtykke i to år.


Når du kontakter Skab balance via e-mail

Privat personer kan kontakte Danske Medier via mail. Formålet med henvendelserne er forskellige, men når du retter kontakt til os, vil din henvendelse betyde, at vi indsamler og behandler personoplysninger om dig. Det vil typisk være navn og kontaktoplysninger som e-mail og telefonnummer. Derudover vil besvarelsen af din mail henvendelse også nødvendiggøre, at vi opbevarer de oplysninger, der er omfattet af din mail.


Periode for opbevaring af personoplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen af personoplysninger. Perioden afhænger således af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi behandler dine oplysningerne så længe, det er nødvendigt i forhold til behandlingsformålet. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Der vil dog kunne være særlige forhold eller lovgivning, der nødvendiggør, at oplysninger opbevares længere, fx er det et lovkrav, at faktura og regnskabsmateriale opbevares 5 år.


Videregivelse af oplysninger

Skab balance videregiver ikke personoplysninger videregives ikke til tredjeparter.


Behandlingssikkerhed

Skab balances medarbejdere behandler personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.


Dine rettigheder som bruger

Som registreret hos Skab balance har du altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, og vi vil i så fald tage stilling til, om vi skal slette eller berigtige dine oplysninger eller begrænse behandlingen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig samt de nærmere kriterier for, hvor længe disse oplysninger bevares. Disse rettigheder har du efter persondatalovgivningen og henvendelse kan rettes til Skab balance via e-mail marianne.svensen.dupont@gmail.com Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet. Kontaktoplysninger hertil kan findes på www.datatilsynet.dk


Oversigt over dine rettigheder

Du har ret til at afvise samtykke til brug af cookies og al persondatabehandling, der udføres på grundlag af samtykke.


Hvis du har givet et samtykke, kan du til enhver tid trække samtykket tilbage. I forhold til brug af cookies kan det nemmest gøres ved at slette dine cookies. (Se: vejledning til at slette cookies).


Du har ret til indsigt og at modtage en kopi af alle de personoplysninger, som Skab balance måtte have registreret om dig. Det kan fx dreje sig om dine kontaktinformationer. Forespørgsler kan sendes til: marianne.svensen.dupont@gmail.com


Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig. Såfremt vores registrerede oplysninger er forkerte, retter vi dem gerne. Rettelser kan sendes til: marianne.svensen.dupont@gmail.com